Spa & Kurbade

Luxus Spaoplevelse

Nyd en behandling hvor I får fuld kropspeeling. Herefter ligger I i et skønt afslappende kurbad med aromatiske olier, som blødgør musklerne og stimulerer sanserne. Behandlingen afsluttes med en 25 min. massage, som giver en dejlig ro i kroppen.

Behandling Behandlingstid Pris
Luxus Spa 65 min. DKK   795,-
Luxus Spa 2 pers. 65 min. DKK 1.495,-

 

Book massage

For Sjælen

Start med at stresse af og nyd en saltpeeling af hele kroppen. Hvil i vores store kurbad med aromatiske olier og vælg selv den aroma du foretrækker.
Afslut med en 25 min. massage med varme lavasten, der er afslappende og dybt afstressende.

Behandling Behandlingstid Pris
For Sjælen  65 min. DKK     925,-
For Sjælen 2 pers. 65 min. DKK  1.695,-

 

Book massage

Mineral Wellnesskur

Antistressbehandling med fokus på total afspænding af kroppen. Behandlingen giver kroppen et boost af magnesium, som udrenser affaldsstoffer og hjælper musklerne til at slappe af. I starter med en mineralholdig bodyscrub, herefter får I et afslappende kurbad med mineraler. Behandlingen afsluttes med en masserende indsmøring med en blødgørende creme, som beriger huden med magnesium.

Behandling  Behandlingstid  Pris
Mineral Wellnesskur  65 min. DKK   795,-
Mineral Wellnesskur 2 pers.  65 min. DKK 1.495,-

 

Book massage

Eukalyptuskur

Nyd denne helt specielle spakur, hvor kroppen skrubbes med en styrkende saltpeeling. Herefter et skønt eucalyptusbad, som lindrer ømme trætte muskler. Behandlingen afsluttes med en 40 min. helkropsmassage, som giver afslapning og velvære i hele kroppen.

Behandling  Behandlingstid  Pris
Eukalyptuskur  80 min. DKK     925,-
Eukalyptuskur 2 pers.  80 min. DKK  1.695,-

 

Book massage

Den syvende Himmel

Denne behandling har fokus på forkælelse. Hele kroppen masseres med varm lavendelolie og varme lavasten. Ansigtet forkæles med dybderensende mineraler og massage. Afsluttes med skøn hovedbundsmassage i varm lavendelolie.

Behandling  Behandlingstid  Pris
Den syvende Himmel  95 min. DKK    995,-
Den syvende Himmel 2 pers.  95 min. DKK 1.895,-

 

Book massage

Mor-datter Spaoplevelse

En peelende, rensende og fugtgivende lerindpakning. Imens indpakningen virker, forkæles ansigtet med en rensende ansigtsmaske samt dejlig afstressende ansigtsmassage. Efter et varmt brusebad, afsluttes der med massage i nærende olier.

Behandling  Behandlingstid  Pris
Mor-datter spa 2 pers.  80 min. DKK  1.750,-

 

Book massage

Mother-to-be luksus behandling

En spapakke sammensat specielt til den vordende eller nybagte mor. Behandlingen starter med en mild kamille peeling af hele kroppen. Ansigtet renses med en fugtgivende og peelende maske. Behandlingen afsluttes med en blid massage af hele kroppen.

Behandling  Behandlingstid  Pris
Mother-to-be luksus  80 min. DKK     925,-

 

Book massage

Ansigtsforkælelse

En dejlig afslappende ansigtsforkælelse, hvor huden dybderenses af en peelende lermaske. Mens masken får lov at virke, forkæles du med en let hovedbundsmassage. Ansigtet masseres i en nærende aromaolie. Behandlingen afsluttes med en skøn kurcreme.

Til alle kostmetiologiske behandlinger kan tilkøbes en voks af overlæbe samt hage
med 50 % rabat.
Behandling  Behandlingstid  Pris

Ansigtsforkælelse

 25 min. DKK 349,-

 

Book massage